SecuFirst - Over ons merk SecuFirst

SecuFirst maakt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige beveiligingsproducten.. Het SecuFirst assortiment bestaat uit onder andere IP-camera’s (voor binnen- en buiten-gebruik), verlichtingsarmaturen met ingebouwde camera, Wi-Fi deurintercoms en alarmsystemen.

Uit onze merknaam kun je al afleiden wat onze missie is: jouw veiligheid staat bij ons voorop.

Door verschillende SecuFirst producten te combineren tot één systeem, creëer je een ring van veiligheid in en om je hele huis of bedrijf. Dit noemen wij de “Circle of Safety”. Door bijvoorbeeld een Wi-Fi deurbel te monteren en die te combineren met een aantal outdoor-camera’s weet je altijd wat er zich in en om je woning of bedrijfspand afspeelt. Ook als je niet aanwezig bent. En wel zo handig: Alle SecuFirst producten kunnen benaderd en uitgelezen worden via de gebruiksvriendelijke SecuFirst HD professional app. Deze is beschikbaar voor Android als iOS Systemen. Naast veiligheid vinden we uiteraard jouw privacy ook erg belangrijk. Bij SecuFirst wordt daarom gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van gegevensbeveiliging. De data loopt via onze Europese servers en die zijn beveiligd volgens de nieuwste wetgeving en richtlijnen. Jouw gegevens en je eventuele camerabeelden zijn daarmee optimaal beschermd.

Doordat wij jouw veiligheid belangrijk vinden werken onze apparaten alleen met onze speciaal ontwikkelde app en hoef je de beelden niet op te slaan op een externe cloud. Onze apparaten hebben allemaal een Micro SD Slot voor het opslaan van de beelden. ook kan je deze downloaden vanaf je smartphone of tablet.

Het gebruik van een externe cloud brengt naast hoge kosten ook een enorm veiligheidsrisico met zich mee. U geeft hackers extra de kans om in je systeem in te breken, waardoor een hacker bijvoorbeeld bij uw bankgegevens kan komen. Met ons systeem is dit uitgesloten en wordt u niet geconfronteerd met extra kosten.

 Combineer de SecuFirst artikelen en creëer zo jouw eigen “Circle of Safety”!

 

 

Wil je meer informatie over onze camera beveiligingssystemen of heb je andere vragen of opmerkingen, vul dan het onderstaande formulier in, wij antwoorden dan zo spoedig mogelijk terug.