Betaal met IDEAL, creditcard en meer. Gratis verzending boven € 75,-

SecuFirst - Over Ons

ALC Electronics B.V. is het Europese Hoofdkantoor van een grote, toonaangevende internationale producent van beveiligingsproducten. Zo ontwikkelen en produceren wij slimme, gebruiksvriendelijke en draadloze beveiligings- en domotica-producten. In Europa treden wij naar buiten onder de merknaam SecuFirst.  

Hoofdkantoor SecuFirst / HQ SecuFirst EuropeWij zijn gevestigd in Rijen, Noord Brabant - Nederland, waar wij met ons enthousiaste team de verkoop, distributie en ondersteuning van onze twee merken, SecuFirst en Sec24, door heel Europa verzorgen.  Ook is hier onze helpdesk gevestigd welke meertalig support geeft aan alle klanten van SecuFirst. Op ons Europees hoofdkantoor worden de voor de Europese markt bedoelde producten, ontwikkeld, getest en gebrand. De productie van onze producten vindt plaats in een van onze fabrieken, waaronder in Azië. 

 

 

 

 

World View of SecuFirst / JSW PacificOns hoofdkantoor in Taiwan heeft een eigen Research & Development centrum, waarin ruim 50 ingenieurs voortdurend bezig zijn om onze apps, servers en uiteraard de producten zelf te voorzien van de laatste updates en veiligheidsoplossingen.

 

In Europa worden andere wettelijke eisen gesteld aan IP-camera’s dan in bijvoorbeeld Azië of het Amerikaanse continent. Daarnaast heeft de Europese consument ook andere wensen aangaande dit soort producten. Daarom hebben wij als Europese fabrieksvestiging zeer regelmatig en intensief overleg met onze Aziatische collega’s. Zo brengen we samen producten op de markt die voldoen aan de laatste Europese eisen en wetten. 

 

SecuFirst Warehouse Netherlands BoxAlle SecuFirst en Sec24 producten worden geleverd vanuit ons magazijn in Nederland en zijn voor de consument ook te koop op onze website.