Betaal met IDEAL, creditcard en meer. Gratis verzending boven € 75,-

SecuFirst - Circle of Safety

Jouw SecuFirst apparaat kan worden geïntegreerd als stand-alone apparaat of in het SecuFirst CIRCLE OF SAFETY systeem om een veilig en gratis (eventueel draadloos) veiligheidsnetwerk met onze producten te creëren. Zie bijvoorbeeld onze CAM212, CAM214, Cam114, DID501 en LCA230. 

Elk product van het merk SecuFirst (niet: SEC24) is onderdeel van de Circle of Safety. Onder ander door het gebruik maken van een exclusieve app (SecuFirst HD Professional app) en een beveiligd en geheim verbindingsprotocol is de kans op inbreken zeer klein.

Deze App is volledig gratis en wordt regelmatig voorzien van de nieuwste beveiligings en performance updates. Ook de Updates zijn volledig gratis.

De SecuFirst HD professional HD App is niet door andere merken camera's te gebruiken. Ook geven wij het IP adres van de camera niet vrij aan derden of andere App's. Zo is de kans op inbreken (hacken) zeer klein. Onze SecuFirst camera's kunnen dan ook niet worden gebruikt op externe servers zoals bijvoorbeeld een NAS systeem wat de beveiliging alleen maar ten goede komt.

Zo zorgen wij ervoor dat uw SecuFirst apparaten optimaal beveiligd zijn tegen kwade invloeden van buiten af. Wel zo fijn als je in de tuin ligt te zonnen of bijvoorbeeld je computer met bankzaken ook aangesloten staat op je Wifi netwerk. 

Zo creeëren wij je Circle Of Safety in je huis, bedrijf of vereniging.

 Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een bericht door middel van onderstaand  formulier, wij proberen dan binnen 1 werkdag te antwoorden.