SecuFirst - Circle of Safety

Alle SecuFirst producten werken met onze gratis app: SecuFirst HD Professional Edition. In deze app kunt u tot 99 camera's toevoegen. Andersom geldt dit ook, u kunt tot 99 smartphones of tablets koppelen aan 1 of meerdere camera's. 
Het maakt daarbij niet uit of de camera's in hetzelfde netwerk zitten. Zo kunt u een camera thuis hebben, op kantoor, of vakantie woning. Alles is te zien in onze SecuFirst HD app. Dit noemen wij de Circle of Safety. Alles netjes in 1 app, zeer overzichtelijk. Let op, alleen de producten van het merk SecuFirst zijn te koppelen in onze app. 

Deze App is volledig gratis en wordt regelmatig voorzien van de nieuwste beveiligings en performance updates. Ook de Updates zijn volledig gratis.

De SecuFirst HD professional HD App is niet door andere merken camera's te gebruiken. Ook geven wij het IP adres van de camera niet vrij aan derden of andere App's. Alleen zo kunnen wij u garanderen dat u de enige bent die de beelden kan zien. Onze SecuFirst camera's kunnen dan ook niet worden gebruikt op externe servers zoals bijvoorbeeld een NAS systeem wat de beveiliging alleen maar ten goede komt.

Zo zorgen wij ervoor dat uw SecuFirst apparaten optimaal beveiligd zijn tegen kwade invloeden van buiten af. Wel zo fijn als je in de tuin ligt te zonnen of bijvoorbeeld je computer met bankzaken ook aangesloten staat op je Wifi netwerk. 

Zo creeëren wij je Circle Of Safety in je huis, bedrijf of vereniging.

 Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een bericht door middel van onderstaand  formulier, wij proberen dan binnen 1 werkdag te antwoorden.