SecuFirst - Over ons merk SEC24 


 

 

SEC24 maakt kwaliteitsproducten die ontwikkeld zijn om jouw leven een stuk makkelijker te maken. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je altijd weet wat er in en om je huis gebeurt.

Het assortiment bestaat uit slimme en innovatieve gadgets en diverse handige elektronicaproducten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld IP-camera’s voor binnen- en buiten-gebruik, camerasystemen, wifi babyfoons, deurbellen, deurintercoms, wifi versterkers en diverse home-automation oplossingen.

Alle SEC24 producten werken standalone en zijn gemakkelijk en snel te installeren. Je hoeft geen verstand te hebben van netwerken of erg goed thuis te zijn in computers of routers. Iedereen kan onze producten installeren en er eenvoudig mee aan de slag gaan.

Door onze betaalbare SEC24 producten haal jij professionele kwaliteit in huis voor een zeer redelijke prijs. En dat is ons uitgangs punt, Veilig voelen, voor iedereen.

De SEC24 producten zijn voorzien van duidelijke omschrijvingen en/of handleidingen, heeft een uitstekende technische helpdesk en voldoen aan alle noodzakelijke Europese richtlijnen.  

Wil je meer informatie over onze producten of heb je andere vragen of opmerkingen, vul dan het onderstaande formulier in, wij antwoorden dan zo spoedig mogelijk terug.