SecuFirst - Retourbeleid

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Binnen de zichttermijn, van 14 dagen na ontvangst van je bestelling, kun je je bestelling altijd retourneren. Op deze pagina vind je informatie over de mogelijkheden om je bestelling te ruilen of te retourneren.

Retourvoorwaarden

Retourneren doen we bij SecuFirst niet moeilijk over, wel houden we van duidelijkheid. We hebben daarom een aantal retourvoorwaarden opgesteld om het retourproces eenvoudig en overzichtelijk te houden, zo voorkomen we onduidelijkheid.

We verwachten van je dat...

 • Artikelen degelijk verpakt en in de originele verpakking worden teruggestuurd
 • Artikelen in de originele staat zijn en geen gebruikssporen bevatten
 • Artikelen compleet met de meegeleverde accessoires teruggestuurd worden

Artikelen die je niet kunt retourneren
Een aantal artikelen kun je niet aan ons retourneren:

 • Waar speciale kortingsafspraken voor zijn gemaakt
 • Artikelen waar speciale afspraken over zijn gemaakt
 • Artikelen die speciaal voor jou zijn aangepast
 • Artikelen die door jou gebruikt zijn 

Alles op een rijtje

Als je binnen de zichttermijn je bestelling retourneert, maak je gebruik van het herroepingsrecht. Dat heeft een aantal gevolgen, welke we je graag duidelijk, maar zo eenvoudig mogelijk willen uitleggen. 

 • Je kunt je bestelling retourneren door je retour aan te melden via de groene knop bovenaan deze pagina, of ons te e-mailen op klantenservice@secufirst.eu
 • Als het redelijkerwijs mogelijk is, moet je je bestelling in de originele staat en verpakking met alle bijbehorende accessoires aan ons retourneren, anders berekenen we een waardevermindering aan je door.
 • Als je je hele bestelling hebt geretourneerd, krijg je natuurlijk je geld terug. Als je hebt bijbetaald voor een verzendmethode, kunnen we dat niet aan je terugbetalen. Verzendkosten worden door ons niet vergoed.
 • We betalen je zonder extra kosten terug op dezelfde manier zoals jij ons hebt betaald, tenzij we samen hebben besproken dat we het op een andere manier aan je terugbetalen.
 • Als je meer met je bestelling hebt gedaan dan noodzakelijk was om te beoordelen of je hem wilde houden, mogen we een waardevermindering aan je doorberekenen.
 • We betalen je terug nadat we je (aanmelding voor) retourzending hebben ontvangen in principe binnen drie werkdagen weer terug, maar houd er rekening mee dat het maximaal 14 dagen zou kunnen duren. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retourzending ontvangen hebben, of tot we een bewijs van verzending van je hebben ontvangen.
 • Wij mogen eventuele kosten en schade volgend uit een retourzending verrekenen met het door u betaalde saldo bij bestelling.

 


 

Zichttermijn (herroepingsrecht)

Je hebt voor je bestelling bij SecuFirst de mogelijkheid om binnen 14 dagen de overeenkomst (bestelling) zonder opgave van reden te ontbinden. Deze zichttermijn van 14 dagen gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht moet je ons schriftelijk (per e-mail of retourformulier) op de hoogte brengen van het feit dat je de overeenkomst wilt herroepen. Hiervoor hebben we een handig retourformulier opgesteld, welke je HIER in kunt vullen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om ons dit kenbaar te maken, bijvoorbeeld via het retourformulier, binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Gevolgen van het herroepingsrecht

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht? Dit heeft natuurlijk een aantal gevolgen. Deze vind je hieronder.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij het artikel op juiste wijzen hebben ontvangen, van ons terug.

We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor je geen kosten voor de terugbetaling in rekening worden gebracht.

We mogen wachten met de terugbetaling tot we de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de artikelen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

De directe kosten van het terugzenden van de artikelen komen voor jouw rekening, tenzij anders aangegeven.

Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@secufirst.eu

Het retouradres voor je retourzending is Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, Nederland.

Let op: Het herroepingsrecht is alleen voor Particuliere aankopen. Als je zakelijk bij ons aankoopt heb je geen herroepingsrecht en verwijzen wij naar de Zakelijke Algemene Voorwaarden.