SecuFirst - Over Ons

ALC Electronics B.V. heeft meer dan 25 jaar ervaring in beveiligingscamera’s. Wij zijn gevestigd in Rijen van waaruit de verkoop en distributie van onze twee merken, SecuFirst en Sec24, door heel Europa wordt verzorgd.

Hoofdkantoor SecuFirst / HQ SecuFirst Europe

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen slimme, gebruiksvriendelijke en draadloze beveiligings- en domotica-producten. Wij staan voor: Veiligheid, betrouwbaarheid en betaalbare kwaliteit voor iedereen! Met onze producten ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in en rondom uw woning. Wij begrijpen dat onze producten vaak als technisch worden gezien maar streven er juist naar om al onze artikelen gebruiksvriendelijk en "begrijpelijk" te maken voor iedere doelgroep. Onze producten zijn daarom ook gemakkelijk en binnen enkele minuten te installeren. Onze fabriek heeft een eigen Research & Development centrum, waarin ruim 50 ingenieurs continue bezig zijn om onze apps, servers en de producten te voorzien van de laatste updates en veiligheidsoplossingen. Wij geven om uw veiligheid en uw privacy! Alle SecuFirst en Sec24 producten worden geleverd vanuit ons magazijn in Nederland en zijn voor de consument te koop bij diverse online retailers.

World View of SecuFirst / JSW Pacific

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Dit geldt voor onze producten maar ook aspecten op de achtergrond. Denk hierbij aan:

Helpdesk
Een professionele helpdesk is een “Must have” als camera leverancier. Of u nu belt voor inlichtingen voor aanschaf, vragen over instellingen of helpen uw camera volledig te installeren, wij staan voor u klaar om u professioneel en vakkundig te woord te staan.

Certificaten
Al onze producten zijn volledig gecertificeerd volgens de Europese regelgeving. Wij willen uitsluitend kwaliteit verkopen waaraan u jaren plezier en veiligheid aan beleeft.

Europese Servers / App
Elke IP camera werkt samen met een Server en een app. Dit geldt voor ieder merk. SecuFirst heeft over de hele wereld servers staan. Wij werken uitsluitend volgens de AVG regels welke sinds 2018 van kracht zijn.

Een onderdeel van de regelgeving is een server in Europa te hebben. Wij hebben 2 servers in Europa staan. De hoofd server staat in Hamburg. Mocht daar een storing of andere calamiteit plaats vinden, dan neemt onze back up server in Ierland het over. Deze server(s) zijn de intermediair tussen IP camera en de app. Er wordt geen data of persoonlijke gegevens van u opgeslagen.

ICT Veiligheid
Wij van SecuFirst zijn van mening dat uw persoonlijke gegevens, live beelden en opgenomen beelden van u zijn en niemand anders!!! Onze veiligheid is geïntegreerd in onze server(s), app en firmware van de camera om zo potentiële hackers buiten de deur te houden.

Producten / hardware
Onze producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en componenten. Als de producten vervaardigd zijn worden deze onderworpen aan diverse testen. Na het test proces worden alle producten 100% gecontroleerd op werking voordat deze verscheept worden vanuit Azië naar ons Magazijn in Nederland. Het gebeurd zeer zelden dat een product of adapter van ons defect raakt.

BSCI (Maatschappelijk verantwoord ondernemen)
Onze eigen fabriek voldoet aan de eisen welke het keurmerk BSCI stelt.

BSCI staat voor Business Social Compliance Initiative, en heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren in productie fabrieken, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

ALC Electronics B.V.
Building: Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen
The Netherlands

T 0031 (0)85 00 80 888
W www.alcelectronics.eu
W www.secufirst.eu
E  info@secufirst.eu

 

Secufist Box